6. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

1/08/2014, 11:02

ümüşçay Belediyesi 6. Geleneksel Halı Saha Turnuvası sonuçlandı. 31 Temmuz akşamı saat 21:00 da başlayan üçüncülük dördüncülük müsabakasında Dominos Pizza - Demirel İnşaat Maçıyla başlaması gerekirken Demirel İnşaat takımı karşılaşmaya çıkmayarak Dominos Pizza 3 - 0 hükmen kazanmış oldu. Bu durumda Dominos Pizza üçüncülüğü almış oldu.

Şampiyonluk müsabakası Finale yakışır şekilde dostluk ve centilmenlik çerçevesinde oynandı. Misyem ile 4M Tarım Miray Nakliyat arasında oynanan müsabaka Misyem rakibini 6 - 4 lük skorla geçerek adını Şampiyon olarak yazdırdı.

Şampiyonluk maçı görülmeye değer kalabalıkta ve güzellikteydi. Maça Başkanımız Adnan PASTIRMACI’ nın misafiri olarak; Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş , Gümüşçay Karakol Komutanı Tahsin BODUR , Cumhuriyet Mahalle Muhtarımız Özkan SERT , Eğridere Köyü Muhtarı Hüseyin DOĞRU , Çeşmealtı Köyü Muhtarı Hamit MUMCU, Çeşmealtı Köyü eski Muhtarı Hüseyin MUMCU, Bigaspor Başkanı M.Tamer ERGÜN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bigaspor Eski Başkanı Av. İrfan FİLİZ, Adaspor Yönetim kurulu ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Can Hastanesi yöneticileri, Mülki amirleri, antrenörler ve sporsever halkımız katıldı.

Turnuvaya katılan tüm takımlara plaketleri verilirken ayrıca en centilmen futbolcu olarak Numan KAYMAKÇI ya plaket ve ilk üçe kupalarıyla birlikte para ödülleri de takdim edildi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle Geleneksel Halı Saha Turnuvamız sona erdi.

Başkanımız Pastırmacı’ nın bu yola çıkarken bir iddiası vardı; Gümüşçay Geleneksel Halı Saha Turnuvası’ nın Bölgenin en iyi ve en kaliteli Turnuvası olmasını sağlamaktı. Yüksek katılım ve ilginin, kusursuz organizasyonun olduğu bu muhteşem Final gecesinin Başkanımız Pastırmacı ve ekibinin bunu başardığını göstermektedir.

Belediye Başkanlığı olarak, Başkanlık ve Başkanımız adına; bu güzel geceyi bize yaşatan sporcularımıza, bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize, sporsever halkımıza, turnuvanın başından beri sağlığımızla ilgilenen Can Hastanesi yetkililerine ve güvenliğimizi sağlayan Gümüşçay Jandarma Karakol Komutanlığına teşekkür ederiz.