ÇOCUKLARIMIZDAN BİR ÖRNEK DAVRANIŞ DAHA

13/09/2013, 13:42

İki gün önce yolda oynarken  10,00 Türk Lirası bulan çocukların bulduğu ve çoğumuzun kaybettiğimiz halde aramaya bile tenezzül etmeyeceğimiz parayı,  Belediyemize getirip teslim etmelerini haber yaparak, bu davranışlarının tüm çocuklarımıza ve halkımıza örnek teşkil etmesini dilemiştik.

İşte o iki küçük çocuk herkeze örnek oldu. Üstelik bu sefer bulunan paranın miktarıda söyleyemeyeceğimiz kadar yüksek.

Emre GÜNEŞ, Egemen ÖZALP, Harun DAĞ, Doğan AKBAŞ ve Fatih KÜÇÜKÇANLI' dan oluşan arkadaş grubu yine mevkisini söyleyemeyeceğimiz bir yerde oynarken, kayda değer miktarda para buldular. Hep beraber hiç tereddüt etmeden Belediyemiz' e gelerek Başkanımız Adnan PASTIRMACI' ya durumu izah ettiler.

Başkanımız Pastırmacı, bütün çocukları teker teker tebrik ederek, buldukları parayı teslim etmeleri için zabıtaya yönlendirdi.

Hepimizi gururlandıran bu çocukların, bulduğu bir miktar para için kayıp anonsu yapıldı ve şimdi sahibinin gelip miktarı ve kaybettiği yeri söyleyerek teslim almasını bekliyor.

Bizler Başkanlık olarak bu tür dürüstlük örneği davranışların devam etmesini diliyor ve yine bu çocukların ailelerinede böyle dürüst evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz.