KIZILAY KAN BAĞIŞ OTOBÜSÜ GÜMÜŞÇAYDA

21/06/2013, 19:05

''Kan Bağışı acil değil sürekli bir ihtiyaçtır'' Sloganıyla yola çıkan Kızılay kan bağışı aracı 20 Nisan Perşembe günü Gümüşçay' a geldi.

Türkiye de kan bağışı toplamaya yetkili tek kurum olan Kızılayın belirli aralıklarla ülke genelinde vatandaşların ayağına gelerek kan bağışlarını toplaması uygulaması ile Gümüşçay' a gelen kan bağışı aracında 1 doktor 2 hemşire görev yaptı.

Saat 10:00'da Belediye Başkanlığı önünde başlayan kan bağışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Vatandaşlar önce sağlıklı olduklarını , herhangi bir hastalık geçirip geçirmediklerini ve çeşitli bilgiler içeren bir form doldurarak sıralarını beklediler.

Belediye Başkanımız Adnan PASTIRMACI' nın da kan bağışında bulunduğu çalışma saat 16:00 sıralarında sona erdi ve yaklaşık 25 vatandaşın kan bağışı yaptığı belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI