ATIK YAĞ KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

19/06/2013, 12:23

Atık yağ kampanyamız Beldemizde ve çevre köylerinde devam ediyor.

Çevre bilincini geliştirmek ve doğaya zarar vermeden yaşama anlayışını geçerli kılmak için başlattığımız atık yağ toplama kampanyasından Aşağıdemirci köyündende destek geldi.

Aşağıdemirci köyü İnternet Sitesi ( www.asağidemirci.net ) yetkilileri 2012 yılı Haziran ayından bu yana ev ev gezerek sürdürdüğü atık yağ toplama kampanyasında 15 litre yağ toplayarak Belediyemize getirdiler.

Başkanımız Adnan PASTIRMACI elinden yeni yağlarını alan İnternet Sitesi yetkililerine; Alaattin KÇAK, Ali AKAYDIN, Gamze ÖZDEM, Büşra DEMİRHAN ve Zehra DEMİRHAN' a Başkanımız Pastırmacı teşekkür ederek kampanya ile ilgili çalışmaların devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI