YAZLIK DÜĞÜN SALONU

10/03/2016, 15:56

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz’ e ait Kır düğün Salonu kayıtları devam etmektedir.
         Beldemiz içinde, köprü yanında bulunan, ulaşımı kolay, 1500 kişilik, yemyeşil çimenler içerisinde, yol boyunda, tertemiz havasıyla, doğa içerisinde bulunan, geniş bir piste, gelin odasına, tuvalet ve kantine sahip Kır Düğün salonu kayıtları başlamıştır.
         Gümüşçay Kır Düğün Salonumuzda mutlu bir geleceğe adım atmak isteyen gençlerimizi, aileleri, gece veya gündüz mevlüt, nikah, düğün, yemek veya her çeşit toplantı düzenlemek isteyen; Beldemiz ve çevre köylerimizdeki tüm halkımızı bekleriz.
         Yeşil bir doğa içerisinde bulunan Kır Düğün Salonumuzun, Belediye Meclisi tarafından onaylanmış fiyat tarifesi aşağıdadır. Yararlanmak isteyen siz değerli halkımızın Belediyemizle irtibata geçmeleri ve geç kalmadan gün almaları önemle duyurulur.

SALON ÜCRETLERİ TARİFESİ
Kişi veya şirketlerin gündüz yapacağı toplantılar için kiralama 750,00-TL.
Kişi veya şirketlerin gece yapacağı toplantılar için kiralama 750,00-TL.
Aynı kişi veya şirketler tarafından ard arda iki gün veya gece gündüz kiralama 1.250,00-TL.