ATIKSU ARITMA TESİSİ BELEDİYEMİZE DEVREDİLMİŞTİR.

13/03/2012, 16:33

LLER BANKASI A.Ş. BURSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İLE BELEDİYEMİZ TARAFINDAN KONTROLÖRLÜĞÜ YAPILAN İŞLETMESİNİ ÖZTEKİN GRUP İNŞAAT LOJİSTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİNİN YAPTIĞI ATIKSU ARITMA TESİSİMİZ 09.05.2012 ÇARŞAMBA GÜNÜ

SEVİNÇ DENİZ                         MÜDÜR                                     İLLER BANKASI A.Ş. GENEL MÜD.

MÜCELLA ELGÜN                     ÇEV.  MÜH.                                ÇANAKKALE HALK SAĞLIĞI MÜD.

YILDIRIM SOYSAL                    ÇEV. SAĞ. TEK.                          ÇANAKKALE HALK SAĞLIĞI MÜD.

ORHAN YILMAZ                       TEK. UZM ./ MAK. MÜH               İLLER BANKASI A.Ş. GENEL MÜD.

MÜNEVVER KILIÇOĞLU           TEK. UZM / ÇEV. MÜH.               İLLER BANKASI A.Ş. GENEL MÜD.

EKREM AYTİ                           MÜDÜR                                     İLLER BANKASI A.Ş. BURSA BÖLGE MÜD.

HIDIR AYYILDIZ                      TEK. UZM / ELK. MÜH.              İLLER BANKASI A.Ş. BURSA BÖLGE MÜD.

VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ ADNAN PASTIRMACI TARAFINDAN OLUŞAN HEYETLE ATIKSU ARITMA TESİSİ GEÇİCİ KABULÜ YAPILMIŞ OLUP, BELEDİYEMİZE DEVREDİLMİŞTİR. BUNDAN SONRA BELEDİYEMİZ SORUMLULUĞUNDA VE KONTROLÜNDE İŞLETİLMEYE DEVAM EDİLLECEKTİR.