SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL VE EŞİ ÇANAKKALEDE

13/03/2012, 16:31

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Çanakkale’deki programının tamamlanmasının ardından akşamüzeri askeri helikopter ile Çan’a geldi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül’ü  karşılamaya gelenler arasında  Çan Kaymakamı Hasan GÖZEN, Çan İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sercan CAMBAZ , Çan İlçe Emniyet Müdürü Hakan NAKIŞYAPAR, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu , Biga Belediye Başkanı Mehmet ÖZKAN, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI  vardı.
Cumhurbaşkanımız ve eşi makam araçları ile İbrahim Bodur Stadyumu’ndan koruma korteji eşliğinde ayrıldı.

Yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül’ün yollarına Çanlılar tarafından binlerce gül serildi. Gül’ü karşılamaya gelenler arasında yediden yetmişe her kesimden Çanlı vardı. Yolun sağında ve solunda toplanan genç yaşlı, kadın erkek, binlerce kişi, cumhurbaşkanına el sallayarak sevgi gösterisinde bulundu. Gül ve eşi Bülent Ecevit Caddesi’nde kendisini bekleyen Çanlıları selamlayarak, Menderes Parkı ve Çanakkale Caddesi üzerinden Kale Seramik Fabrikası’na doğru hareket ettiler.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan ve birçok bürokratın katılımıyla Kaleseramik Fabrikası’nın AR-GE merkezinin açılışını gerçekleştirdi.