GÜMÜŞÇAY BELDESİ HAYRI YAPILDI

13/03/2012, 16:21

29 NİSAN PAZAR GÜNÜ YAPILAN 13 YILDIR DEVAM EDEN GELENEKSEL GÜMÜŞÇAY BELDESİ HAYRINDA BU SENE KATILIM BİR HAYLİ FAZLAYDI.

PAZAR GÜNÜ BELDEMİZDE YAPILAN HAYIRDA BİGA KAYMAKAMI FATİH GENEL, AKP ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ İSMAİL KAŞDEMİR , BALIKLIÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI NİHAT BORAZAN , YENİÇİFTLİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM EREN, AKP İLÇE BAŞKANI BÜLENT ERDOĞAN VE İLÇE TEŞKİLATI, MHP İLÇE BAŞKANI ATİLLA SOYKAN VE İLÇE TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİ VE HALK KATILDI.

GÜMÜŞÇAY BELEDİYE BAŞKANI ADNAN PASTIRMACI YAPTIĞI AÇIKLAMADA " BU YIL 13. SÜNÜ DÜZENLEDİĞİMİZ BELEDİYEMİZİN HAYRINA BU YIL GEÇEN YILLARA NAZARAN BİRAZ DAHA FAZLA. BU SENE SAYIN KAYMAKAMIMIZ , ÇEVRE NAHİYE BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ VE SİYASİ PARTİ İLÇE YÖNETİCİLERİNİN BELDEMİZE GELEREK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞ OLDULAR VE KENDİLERİNE SİZLERİN ARACILIĞIYLA ARAMIZDA BULUNDUKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BU SENE Kİ HAYRIMIZDA 10.000 CİVARINDA MİSAFİRİ AĞIRLAMIŞ OLDUK " DEDİ.

DAHA SONRA MANİSA ŞEHZADELER TAKIMININ MUHTEŞEM GÖSTERİLERİ GELEN MİSAFİRLERİ ADETA BÜYÜLEDİ.

GÜMÜŞÇAY BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ  HAYIRDA

ALİ TEL - ANKARA - KURANI KERİMİ EN İYİ OKUMA DÜNYA ŞAMPİYONU
MEHMET EMİN GÜLER - İSTANBUL SULTAN AHMET CAMİİ İMAM HATİBİ
MUSTAFA EFE - İSTANBUL
AHMET YÜKSEL - İZMİR
SELAHATTİN KUZGUN- İZMİR
DUA = İZMİR KARŞIYAKA BEŞİKÇİOĞLU CAMİİ İMAM VE HATİBİ H. ADEM URAN
TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN HAFIZLARI VE MEVLİTHANLARININ OKUDUĞU KURAN - I KERİM VE MEVLİTLER KATILANLARA DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI.