MUHTEŞEM HAYIR CEMİYETİ

5/05/2014, 09:45

Her yıl yaptığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz Şükür duamız 04 Mayıs Pazar günü yapıldı.

Hazırlıkları günler öncesine dayanan ve 8 bin kişilik yemek hazırlanan cemiyete havanın kapalı olması ve yağmur yağma ihtimali olmasına rağmen katılım yüksekti.

Beldemiz halkı adına , Belediyemiz öncülüğünde gerçekleştirilen Şükür duasına, Ülkemizin çeşitli İllerinden çok değerli Hafızlarımız ve Mevlüthanlarımız katıldı ve gelen misafirlerimize Kurân dinletildi.

İlçemizden ve köylerimizden gelen misafirlerimize tam 15 dağıtım noktasından yemekler dağıtıldı. Manisa Şehzadeler mehter takımının yaptığı gösteriyi misafirlerimiz ilgiyle izledi. Yapılan etkinliği yerel basının yanında genel basında ilgiyle izledi çekimler ve röportajlar yaptı.

Etkinliğimize başkanımız Adnan Pastırmacı’ nın davetlisi olarak Kaymakamımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İlçe ve Belde Meclis Üyelerimiz katıldı.

Yine her yıl olduğu gibi, Muhteşem bir katılım olan Şükür ve Hayır cemiyetimiz bu yılda son buldu. Başkanlığımız adına, Cemiyetimize uzaktan yakından katılan tüm misafirlerimize,  bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen Belediye çalışanlarımıza ve Belde halkımıza teşekkür ederiz.