MAVİ KAPAK KAMPANYASI BAŞLADI

3/05/2014, 15:54

Bilindiği üzere ‘MAVİ KAPAK KAMPANYASI’ geri dönüşüm ve lojistik destek sağlayan firmaların kampanyadan çekilmesi nedeni ile sona ermişti.

Fakat Ülkemizdeki duyarlı vatandaşlarımız ve Firmalar tarafından bu önemi büyük kampanya tekrar başlatıldı. Amacı engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye tedarik etmek ve çevre kirliliğini bir nebze olsun azaltmak olan bu kampanya ya Belediye Başkanlığı olarak bizde destek verme kararı almış bulunmaktayız.

Bu kapsamda; Başkanımız Adnan PASTIRMACI’ nın lojistik destek sağlayarak kapakların ilgili yerlere teslimini ve tekerlekli sandalye olarak geri dönmelerini sağlayacak firmalarla irtibata geçmesiyle ‘MAVİ KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI’ başlamış olup, Beldemiz meydanlarına, Pazar yerine, parklara, kahvehane ve lokanta gibi yerlere kapak toplama bidonları konuldu. Toplanan kapaklar Belediyemiz de biriktirildikten sonra sandalye alınacak kilolara ulaşınca firmalar vasıtasıyla gönderilerek tekerlekli sandalyeler, öncelikle Beldemizde olmak üzere ihtiyaç sahiplerine teslim edilecektir.

Yapacağımız tek şey içtiğimiz suların, büyük küçük olduğuna bakmadan ve marka gözetmeden kapaklarını alıp bu toplama bidonlarına koymak olan bu kampanya ya tüm halkımızdan ve öğrencilerimizden, Jandarma Karakol Komutanlığı ve askerlerimizden, tüm esnafımızdan ve duyarlı vatandaşlarımızdan destek vermelerini bekliyoruz.