BELEDİYEMİZ STAJYERİ SİNAN MARANGOZ’UN BAŞARISI

28/01/2014, 16:58

Belediyemizde Stajyer olarak görev yapan Sinan Marangoz Başkanımız tarafından ödüllendirildi.

Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi 12. Sınıf öğrencisi, Sinan Marangoz;
            17-18 Ocak 2014 tarihlerinde Çanakkale okullar arası Serbest Güreş dalında 2’ nci olarak Gümüş madalya, yine Çanakkale okullar arası Grekoromen Güreş dalında 1’ nci olarak Altın madalya alarak hem okulunu, hemde bizleri gururlandırmıştır.

Başkanımız Adnan Pastırmacı stajyer öğrencimiz’ e bu başarısından dolayı hediyesini vererek, 1-3 Mart 2014 tarihleri arasında Yalova’ da yapılacak olan grup müsabakalarında Çanakkale’ yi temsil edecek olan arkadaşımıza başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Başkanlık olarak bizleri gururlandıran arkadaşımız Sinan Marangoz’ u bu başarısından dolayı kutlar aynı başarının Yalova müsabakalarında da tekrar etmesini dileriz.