ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE OLCAY DOĞAN ANAOKULU AÇILARAK HİZMETE GİRDİ

16/12/2013, 17:15

Cumartesi günü muhteşem bir törenle yapılan açılış’ a Sayın Valimiz, Kaymakamımız, Doğtaş ailesi, Belediye Başkanlarımız, değerli Öğretmenlerimiz, basın mensupları, tüm Belde ve çevre halkımız ve Gülben Ergen katıldı.

Bir çok konuşmanın yapıldığı törende; eğitim ve öğrenimin, yardımlaşmanın ve hayır severliğin önemi vurgulandı. Belediyemizin bu hizmeti ve Doğtaş ailesinin yardımseverliği konuşuldu.

Ülkemiz tarafından sevilen sanatçımız Gülben Ergen Gümüşçay’ dan geçti. Sempatikliği ve sıcak kanlılığı ve güler yüzü ile dikkatleri üzerine çeken Gülben Hanım’ ın çocuklarla ve halkımızla olan diyaloğu görülmeye değerdi.

Her fırsatında; Eğitimin bizler ve halkımız için çok önemli olduğunu, daha çağdaş ve yaşanılabilir bir Gümüşçay’ ın varlığının sürdürülmesi eğitim gören çocuklarımızın ellerinde olduğunu söyleyen, bu anlamda Vizyonumuzu herkese anlatmaya çalışan Başkanımız Adnan Pastırmacı’ nın misafirlerimize olan ilgisi gözden kaçmadı. Tüm konuklarımız ve halkımızla yakından ilgilenen sayın Başkanımız hazırlıklarına günler öncesinden başlayarak Beldemizi kimseye mahçup etmedi.

Belediye olarak hizmetlerimize devam edecek olup, Beldemiz halkına daha yaşanır bir Gümüşçay’ ın temellerini atmaya devam edeceğiz.