SAYIN VALİMİZ GÜNGÖR AZİM TUNA’DAN BELDEMİZE ZİYARET

31/12/2012, 10:12

29.12.2012 Cumartesi günü Sayın Vali Güngör Azim TUNA Gümüşçayı ziyaret etti. Valimizin bu ziyareti esnasında kendisine Biga Kaymakamı Sayın Fatih GENEL ve Karabiga Belediye Başkanı Sayın Muzaffer KARATAŞ eşlik etti.

Sayın Valimiz Beldemizde tadilatı devam etmekte bulunan Nasuh Çelebi Camindeki çalışmaları yakından inceleyip bilgi aldı. Ardından Nasuh Çelebi Cami Haziresini ( Mezarlığını ) ziyaret ederek dualar ettiler. Sayın Valimiz ve yanındakiler Başkanımız Adnan PASTIRMACI ile birlikte Gümüşçaylı vatandaşlarımızla sohbet edip çay içtikten sonra Beldemizden ayrıldı.

Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna Beldemizden ayrılırken halkın yoğun ilgisi karşısında çok memnun olduğunu belirtti.