DEVLETİMİZ GÜMÜŞÇAY’ DA

4/11/2013, 16:23

Beldemizde halen devam etmekte olan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 04 Kasım 2013 tarihi itibarıyla şuanda Beldemizde Devletimiz desteğiyle 5 ayrı birim tarafından çalışmalar devam ediyor.

Beldemizde bulunan Hoşap çayı Islah çalışmaları sürüyor. Islah çalışmalarında kesilen ağaçlar Belediyemiz ekipleriyle toplanarak kesiliyor ve Beldemizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Nasuh Çelebi Camii restorasyon çalışmaları şu anda çatıda devam ediyor. Çatı işlemi bittikten sonra çalışmalar cami içinde ve çevresinde devam edecek.

DOĞTAŞ’ ın sponsor olduğu ve Devletimizin desteği ile yapılan Ana Okulu temelleri atıldı. Dolgu işlemi bittikten sonra duvar ve çatı profilleri dikilecek olan çalışmalar devam ediyor.

Devletimiz tarafından, yapılan Meramızın ıslah çalışmaları devam ediyor. Islah çalışmaları sonucunda Beldemizde gelecek yıl 600 dönüm yer ekilecek.

Kaliteli üretime imkan vermeyecek kadar küçülmüş arazilerin birleştirilmesi ve üretimin arttırılması adına yapılan Arazi Toplulaştırma çalışması halen devam etmektedir.

Yine Devletimiz tarafından yapılan, araziler arasından geçecek olan Kapalı Sistem Sulama Kanal çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Başkanımız Adnan Pastırmacı, tüm çalışmaları yerinde gezerek bizzat inceleyip, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tüm çalışmaların kısa zamanda sona ulaşmasını ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz.