İran' ın Beyaz Eşya Üreticileri Gümüşçay' a yatırım için geldiler.

17/12/2012, 10:13

Sayın Başkanımız Adnan Pastırmacı’nın çalışmaları ve girişimleri sonucu, Belediyemiz’e yeni girişimciler geldi.

Daha öncede Konya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sayın Abdullah Başçı ve Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sayın Muzaffer Koşan Belediyemizi ziyaret etmişler, Gümüşçay’a yatırım yapmak için Başkanımız dan bilgi alışverişinde bulunmuşlardı.
            Geçtiğimiz Pazar günü ise İran’ ın Arçeliği olarak bilinen Donar Hazar Fabrikası yetkilileri Başkanımızın davetlileri olarak Başkanımızı makamında ziyaret ederek Beldemiz ve Demko hakkında bilgi aldılar.

İran Beyaz Eşya Üreticileri Derneği Başkanı ve Tebriz Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda Donar Hazar Beyaz Eşya Fabrikası sahibi Sayın Mohammed Hüseyin Bagheri ile Donar Hazar Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar Nahidiazar, inşaat malzemeleri satış ve pazarlama işiyle uğraşan Murat Ünver ile birlikte Gümüşçay'a yatırım için görüşmeye geldiler. Kendileri Başkanımız ile yaptığı görüşmelerde Başkanımız’ a Beldemiz ve Demko ile ilgilendiklerini dile getirdiler.

Başkanımız’ ın bu üstün girişimleri sonucunda tüm bu yatırımcıların Beldemize hayırlı olmasını, Beldemizin daha verimli ve daha yaşanılabilir hale gelmesini diler siz sayın halkımızla paylaşmaktan gurur duyarız.

Gümüşçay Belediye
                                                           Başkanlığı