ÖRNEK DAVRANIŞA ÖDÜL

9/10/2013, 14:05

Bundan yaklaşık bir ay kadar önce 11 Eylül tarihli haberimizde 'BELDEMİZ ÇOCUKLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ' başlıklı yazımızda, Furkan ve Selim TOPUZ kuzenlerin yolda buldukları 10,00Türk Lirasını ceplerine atmayıp büyük bir dürüstlük örneği göstererek Belediyemize getirmelerini duyurmuştuk.

Bu örnek davranış bizleri olduğu kadar tüm halkımızıda gururlandırmış, ve herkes bu çocuklarla iftahar etmiştir.

Öyleki Çocuklar Geleceğimizdir Derneği Başkanı Neşe Can Hürtürk bu olaya kayıtsız kalmayarak çocuklara verilmek üzere Başkanımız Adnan PASTIRMACI' ya hediyeler göndermiştir.

Dernek Başkanı Neşe Hanım yazısında, çocukların bu davranışlarının kendilerini çok mutlu ettiğini ve duygulandırdığını, gurur duyduklarını dile getirerek çocukları ve ailelerini kutladıklarını dile getirmiş ve kendilerine vermemeiz için hediyeler göndermişlerdir.

Başkanımız Pastırmacı böyle dürüst davranışlarından dolayı çocukları tekrar kutlayarak, hediyelerini zabıta ile birlikte çocuklarımıza teslim ederek, Çocuklar Geleceğimizdir Derneğine ve Başkan Neşe Can Hürtürk' e teşekkür etmiştir.