BELDEMİZ YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

22/07/2013, 17:13

Beldemiz' i Biga' ya bağlayan karayolunda sıcak asfalt çalışması başladı. Bigarden önünden Gümüşçay girişi pazar yerine kadar ortalama 1,5 kilometre olan sıcak asfalt çalışması bugün sabah saatlerinde başladı.

Başkanımız Adnan PASTIRMACI' nın yoğun girişimleri ve çabaları sonucu yapılan sıcak asfalt çalışması, Beldemiz ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak ve yine Beldemizin görünüşünü olumlu yönde etkileyecektir.

Sabah saatlerinde başlayan sıcak asfalt çalışmasına Karayolları ekipleri ve araçları yine Belediyemiz ekipleri ve araçları katılırken, Başkanımız Pastırmacı tüm çalışmaları bizzat yerinden takip etti ve yönetti.

Beldemiz için önemi ve değeri büyük olan bu sıcak asfalt çalışmasının tüm  Belde Halkımız’ a hayırlı olmasını diler, bu projenin oluşmasında katkısı ve emeği bulunan başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN' a, Sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali YILDIRIM' a, Milletvekillerimiz' e, Karayolları Genel Müdürlüğü' ne, Bursa Karayolları Bölge Müdürlüğü' ne teşekkür ederiz.