BELDEMİZDE YILIN ANNESİ SEÇİLDİ

14/05/2013, 10:13

''Cennet Annelerin ayakları altındadır'' Onlarda öyle bir yürek vardırki, evlatlarını ne taşımaktan bıkarlar ne hayata getirmekten korkarlar nede yaşatmaktan usanırlar. Onlar canları pahasına evlatlarını korur gözetir ve bakarlar.

İşte Beldemizde de böyle fedaker ve cesur bir anne var. Sayın Belediye Başkanımız ve Beldemiz  halkı tarafından fark edilen  bu anne Beldemizde yılın Annesi olarak seçildi.

Beldemizde yılın Annesi olarak seçilen Ümmühan DURUCAN iki engelli çocuğunada bakıyor. Onların tüm ihtiyaçlarını ve bakımını, bıkmadan usanmadan sevgiyle yerine getiren annemize Plaketi, Beldemizde yapılan Anneler Günü Konferansı gecesi sayın Başkanımız Adnan PASTIRMACI tarafından verildi.  Bizlerde kendisini kutluyor ve saygılarımızı iletiyoruz.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI