ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

14/05/2013, 09:50

Belediyemiz 13 Mayıs Salı gecesi Belediye düğün salonunda Anneler Gününü İl Müftüsü nün verdiği bir konferansla kutladı.

Konferansa İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT, Biga Müftüsü Eyüp BALDEMİR, Başkanımız Adnan PASTIRMACI, Beldemiz cami hocaları misafirlerimiz ve halkımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferans, Beldemiz cami hocalarından Emre Recep YILDIZ' ın Kuran  ziyafetinin ardından, Hoşgeldiniz konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Başkanımız PASTIRMACI  konuşmasında ;   Annelerimiz' in hayatımızdaki yeri ve önemini anlatarak, yaşarken asıl değeri vermemiz gerektiğini vurguladı tüm misafirlerimize hoş geldiniz dedi.

Biga Müftüsü sayın BALDEMİR  Peygamber efendimizin (S.A.V.) anneler hakkındaki düşünce ve duygularını anlatarak yaptığı açılış konuşmasının ardından, kızlarımızın oluşturduğu ilahi gurubunun seslendirdiği İlahiler hep birlikte dinlendi. İl Müftümüz sayın ÖCÜT' ün  Annelerimiz ana konulu konferansının arından;  Başkanımız Adnan PASTIRMACI Beldemizde seçilen yılın Annesine ve bizleri kırmayarak Beldemize gelerek bu önemli geceye iştirak eden İl ve ilçe müftülerimize  plaketlerini takdim etti.

Belediye Başkanlığı olarak bizlerde tüm Annelerin Anneler gününü kutluyor ve ellerinden öpüyoruz.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI