MUHTEŞEM HAYIR CEMİYETİ

29/04/2013, 11:49

Beldemizin Geleneksel 2013 yılı Şükür Duası Hayır Cemiyeti 28 Nisan Pazar günü büyük bir katılımla gerçekleşti

Bir ay öncesinden hazırlıkları başlayan Şükür Duası için günler öncesinden Çarşı Meydanına ve meydana açılan yollara demir profiller dikildi ve brandalar gerilerek altına masa ve sandalyeler konuldu. Otobüslerimiz gün boyu Beldemiz'e gelmek isteyen misafirlerimizi taşıdı .

Yaklaşık 9.000 kişinin katildiği Şükür Duası etkinliğinde, Manisa Şehzadeler Takımının yorumladığı marşlar ve muazzam derecede heybetli gösterileri büyük ilgi ile seyredildi.

Gümüşçay İlahi Grubumuz'u oluşturan kızlarımızın okuduğu İlahilerin ardından, Ülkemiz'in en seçkin Mevlüthanları ve Hafızları tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve Kuran ziyafetine aynı anda binlerce el semaya açılarak Amin dedi.Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V.) kullandığı eşyaları kapsayan Kutsal Emanetler Resim Sergisi gelen misafirlerimize açıldı.

Mevlid sonunda 10 dağıtım noktasından Belediye çalışanları ve gönüllü arkadaşlarımız tarafından 9.000 civarında misafir ve halkımıza yemek dağıtımı yapıldı.

Çok sayıda resmi makam ve sivil toplum kuruluş temsilcisinin ve diğer Belediye başkanlarının katıldığı Şükür Duası etkinliğini, yerel basınımızda ilgiyle takip etti.

Başkanımız Adnan  PASTIRMACI nezaretinde hazırlanan etkinliğimiz için Beldemiz'e gelme nezaketinde bulunan tüm misafirlerimiz'e ve halkımıza Teşekkür ederiz.

Belediye Başkanlığı