YAYA KÖPRÜSÜ ÇALIŞMASI BİTTİ

24/04/2013, 10:26

Belde halkımızın daha modern ve daha rahat yaşamlarını sürdürebilmeleri için, başta Başkanımız Adnan PASTIRMACI ve personelimiz canla başla çalışarak yeni projelere imza atarak hayata geçirmeye devam ediyor.

Halkımızın talep ve şikayetleri Belediyemiz için önem taşıdığından dolayı; Engelli vatandaşlarımızın ve halkımızın Avcılar Kulüp binası önündeki yaya köprüsünden  süt bidonu arabalarını rahat geçiremediklerini ve merdivenden indirip çıkarken zorluk yaşadıklarını Başkanımız'a ileten halkımız için çare, bulundu.

Başkanımız Adnan PASTIRMACI tarafından hemen projesi çizdirilerek, halkımızın süt bidonu arabalarını karşıya daha rahat geçirebilmeleri, engelli vatandaşlarımızın köprüden geçişlerini sağlayabilmek için merdiven iniş ve çıkış yanına korkuluklu ek yol yapılarak halkımızın kullanımına açıldı.

Bu çalışmamızın da tüm belde halkımız'a hayırlı olmasını dileriz.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI