ŞAMPİYON ERGÜN OĞULLARI TARIM İŞLETMELERİ

11/09/2012, 10:03

Gümüşçay Belediyesinin 4.’ sünü organize ettiği geleneksel futbol turnuvası 27 Ağustos Pazartesi akşamı yapılan final maçı ile sona erdi.

8 Ağustos’ ta başlayan futbol turnuvasında kıran kırana geçen müsabakalarda seyirciler keyifli ve heyecanlı anlar yaşadılar.

4.’sü düzenlenen futbol turnuvasında birinci olan takıma kupa+1000tl, ikinci olan takıma kupa+500tl, üçüncü olan takıma kupa+250tl para ödülü verildi. Ayrıca katılan tüm takımlara plaket verildi.

Yapılan maçlar da takımların aldıkları puanlara göre 3. ve 4.’lük maçını Emin Vinç ile Bigarden,1.' lik ve 2.’lik  yani şampiyonluk müsabakasını Ergün Oğulları Tarım işletmeleri ile Çarşı Cafe takımları oynadı.

27 ağustos pazartesi akşamı 3. ve 4.’lük maçında Emin Vinç Bigarden’i 6-3 yenerek üçüncü oldu.Heyecanla beklenen final maçı saat 22.30’da Ergün Oğulları Tarım İşletmeleri  ile Çarşı Cafe karşı karşıya geldi.Maç vefat eden Gümüşçay Belediye Meclis üyesine saygı duruşuyla başladı. Bir hayli çekişmeli geçen maçta Çarşı Cafe uzun süre maçı önde götürmesine rağmen Ergün Oğulları Tarım İşletmeleri  son dakikada attığı gollerle Çarşı Cafe’yi 4-2  yenerek şampiyon oldu.

Turnuva sonunda Gümüşçay Belediye Başkanı Andan Pastırmacı konuşma  yaparak  turnuva hakkında bilgi verdi. Ayrıca şampiyon takıma kupasını verirken ’’ yeni vefat eden Gümüşçay Meclis üyemiz Murat Güngör  anısına kupayı veriyorum’’ dedi.